ContactDe wachtlijst is echt gesloten! Het heeft op dit moment geen zin om u aan te melden. Er zijn geen pups beschikbaar en omdat ik ook niet weet wanneer dit wel zo zal zijn, worden nieuwe aanmeldingen voorlopig niet in behandeling genomen en ook niet beantwoord!

!!! Alleen als u graag gastgezin zou willen worden voor een pup uit mijn fokprogramma en u woont in Twente of de Achterhoek, dan hoor ik het graag via info@miracledoodles.nl


Bent u geïnteresseerd in een pup van Miracle Doodles en is de wachtlijst niet gesloten? Lees dan eerst de informatie op deze website goed door!

Kijk daarna op de pagina “Inschrijven” onder het kopje “Pups” voor informatie over de inschrijfprocedure.
Vervolgens kunt u voor meer informatie of vragen contact met mij opnemen. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar: info@miracledoodles.nl

!!! Mailtjes waar alleen maar boven staat “Beste…” of “Hallo…” of iets dergelijks en die geen informatie over gezin, wonen en werken bevatten, worden niet beantwoord.

Lees voordat u contact met mij opneemt eerst de privacyverklaring.

Via Facebook zijn nieuwtjes over onze doodles en pups te volgen. Ook als u geen Facebook-account heeft kunt u deze pagina bekijken.
En sinds kort zijn we ook te vinden op Instagram.

 Facebook
Volg ons op Facebook!

Volg ons op Instagram!

 

error: