Inschrijven

Als u na het lezen van onze website en het zien van de foto’s enthousiast bent geworden en geïnteresseerd bent in een pup van Miracle Doodles, dan kunt u een e-mail sturen om mij dit te laten weten. Op de pagina “Nestjes” kunt u vinden wanneer ik een nestje verwacht en van welke honden.

Het zou fijn zijn als u in uw mail alvast iets vertelt over uzelf, uw gezin, uw woon- en werksituatie. Aan de hand van uw e-mail kan ik alvast een eerste inschatting maken of u bij mij aan het juiste adres bent voor een pup. Dan stuur ik u wat uitgebreidere informatie over mijn werkwijze. Als u zich daarin kunt vinden, dan kunnen we een afspraak maken voor een persoonlijke kennismaking. Als blijkt dat het van beide kanten klikt, kunt u zich inschrijven op onze wachtlijst.
Ik kan een schatting geven van wanneer we ongeveer een nestje verwachten, maar de natuur gaat uiteraard haar eigen gang. Dat betekent dat een nestje ook eerder of later geboren kan worden. En soms wordt een teefje zelfs helemaal niet drachtig na een dekking, en dan duurt het nog weer een heel aantal maanden voordat we een nieuwe poging kunnen doen.
Mijn e-mailadres kunt u vinden op de Contactpagina.
pupDoutzen

error: