Reuen

        Garfield

Garfield is net zo lief als hij eruit ziet! Hij is vrolijk en relaxt, heel grappig en haalt graag streken uit. Hij is graag bij je in de buurt en zoekt zich een plekje vlakbij je om te slapen. Hij heeft een heel fijn temperament en past zich qua energie makkelijk aan aan de situatie. Hij kan heerlijk rennen, spelen en sjeesen, maar is nooit druk. Andere honden vindt hij geweldig. Het liefst speelt hij met allemaal.
Garfield is helemaal uit Canada gekomen en hij heeft al zijn keuringen al met glans doorstaan. Hij mag dus mee gaan draaien in ons fokprogramma en zal hopelijk prachtige pups gaan voorbrengen!

Garfield is aangekocht in samenwerking met Salland Hills Australian Labradoodles, Bella Australian Labradoodles en Australian Labradoodles Friesland. Hij is niet beschikbaar voor andere fokkers.

Bijzonderheden: Gezondheidstesten:
Volledige naam:
Registratienummer:
Kleur:
Vacht:
Maat:
Doodlelane’s Garfield
ALAEU-
Caramel
Fleece
Medium
HD
ED
Patella’s
Ogen
EIC, DM, IC, von Willebrand
Good
Negatief voor dyslpasia
Normal
PRA/PRCD vrij, vrij van erfelijke oogziekten
Vrij

 

        Scott

Scott is onze nieuwste aanwinst. Hij komt, net als Chewy, uit Schotland. Hij is een heerlijke stoere en stabiele pup. Houdt van knuffelen, is lekker speels en ontdekt hoe zijn wereldje in elkaar zit.
Scott heeft een mooie abrikooskleurige losse fleecevacht, een witte vlek op zijn neus en borstkas en heeft witte voetjes. Hij vererft alle kleuren en zal zijn witte vlekjes ook door kunnen geven aan zijn nakomelingen.
Scott woont in een fijn gastgezin en heeft daar 2 lieve meiden om mee te spelen. Hij heeft het daar erg naar zijn zin!
Natuurlijk gaat Scott eerst opgroeien en volwassen worden. Dan zullen we hem laten keuren en hopelijk mag hij dan samen met onze teefjes pups gaan voortbrengen!

Scott is gezamenlijk aangekocht met Salland Hills Australian Labradoodles, Hollanddoodles en Dodidoodles. Hij zal niet beschikbaar zijn voor andere fokkers.

Bijzonderheden: Gezondheidstesten:
Volledige naam:
Registratienummer:
Kleur:
Vacht:
Maat:
Toradalriada’s Jock
ALAEU-
Abrikoos
Fleece
Mini
HD
ED
Patella’s
Ogen
EIC, DM, IC, von Willebrand
wordt getest
wordt getest
wordt getest
wordt getest
wordt getest

 


 

 

error: