Met pensioen

Chewy

Chewy is een lieve, vrolijke, zachtaardige knuffelbeer. Hij komt uit Schotland, waar hij ook al vader is geworden van een aantal nestjes.
Met zijn zachte lichtbruine fleecevacht en zijn mooie ogen is hij een echte knappe kerel. Hij is heerlijk rustig en relaxt.
Wandelen doet Chewy graag en hij vindt het heerlijk om er met zijn baasjes op uit te gaan.
Chewy woont bij een fijn gastgezin en zijn baasjes zijn dol op hem!
Chewy is sinds begin 2019 met pensioen. We hebben prachtige pups van hem gehad, samen met Puck. Daar zijn we heel blij mee!


 

         Bibi

Mooie, lieve, zachtaardige Bibi. Wat een heerlijk hondje! Bibi is een dochter van Doutzen. Ze woont op de boerderij bij een fijn gastgezin en heeft het daar erg naar haar zin met haar kleine bazinnetje en met haar hondenzus Puma.
Bibi kan heel hard rennen, houdt van stoeien en ravotten, maar ook van lekker knuffelen met wie dat maar wil.
Bibi heeft een zachte losse fleecevacht in een prachtige bruine kleur met rode gloed. Ze maakt veel oogcontact met haar mooie goudbruine ogen. Kortom, Bibi is een prachtig meisje en hopelijk mag zij in de toekomst, nadat ze helemaal is gekeurd, ook pups gaan krijgen.
Helaas was het niet mogelijk om met Bibi pups te kunnen krijgen. Ze geniet van haar fijne leventje op de boerderij en heeft meegenoten van de pups van Puck en geholpen met de opvoeding.

 

error: