Puppynieuws

De pups van Cato en Scott zijn geboren!

Op woensdag 13 maart 2024 werden de pupjes van Cato en Scott geboren! 4 dagen voor de uitgerekende datum kondigde de bevalling zich aan, en werden de pups vlot achter elkaar geboren. Alles gaat goed met Cato en haar baby’s!
Er zijn 5 reutjes en 3 teefjes geboren. De vachtjes zijn van 1 pup cream en van de andere 7 abrikooskleurig. Deze pupjes zullen uitgroeien tot grote mini/kleine medium doodles.

Er is nog ruimte op de wachtlijst voor een pup uit dit nestje. Dus als je graag een lieve doodle in je leven wilt opnemen, mail je dan gerust voor meer informatie op info@miracledoodles.nl

Foto’s van het nestje.

18 maart 2024. De pups zijn 6 dagen oud.
 
 


24 maart 2024
De pups zijn alweer 12 dagen oud. Het gaat supergoed met Cato en haar pupjes. We hebben de eerste portretjes gemaakt. De eerste oogjes beginnen voorzichtig open te gaan. Een belangrijke mijlpaal voor de pupjes, en binnenkort zullen ook de oortjes opengaan.

Er zijn nog 2 plekjes vrij op de wachtlijst voor dit nestje. Wil je meer informatie, stuur dan even een mailtje naar: info@miracledoodles.nl 

Kijk eens hoe mooi ze zijn!
 

15 april 2024
Inmiddels zijn de pups alweer 4,5 weken oud. Het gaat supergoed met ze! Afgelopen week verhuisden ze van de werpkist naar de puppyren in de keuken, waar ze alles meekrijgen wat er in huis gebeurd.
De ontwikkeling gaat snel en inmiddels hebben ze al voor het eerst vaste voeding gegeten, lopen ze af en toe vrij rond in huis, hebben we een eindje gewandeld in de puppykar en hebben de pups al heel eventjes samen met mama Cato buiten gelopen. Het gaat snel!


error: