Herplaatsing

Deze knappe jongeman heet Teun. Teun is 8 maanden oud en ik ben voor hem op zoek naar een heel fijn huisje!
Teun is een vrolijke, enthousiaste en lieve doodle in de maat medium. Teun is aanhankelijk en graag bij je in de buurt. Hij is speels en nog volop op ontdekking in de wereld. Hij is een echte slimmerik en leert daardoor snel. Omdat Teun nog zo jong is heeft hij alle mogelijkheden om veel te leren en hoort een goede hondentraining er helemaal bij. Dit heeft Teun ook echt nodig. Hij wil graag dingen leren, actief zijn en uitgedaagd worden. Daarnaast vindt Teun het superleuk om met andere honden te spelen, dus een stabiel hondenmaatje zou hij zeker kunnen waarderen.

Wat zoek ik voor Teun:

  • een actief lief persoon, stel of gezin, zonder jonge kinderen. Teun is nu geen jonge kinderen gewend. Ouderen kinderen kan wel.
  • iemand die veel tijd heeft voor een Teun.
  • iemand die op korte termijn een gouden mandje voor deze knappe jongeman kan bieden.
  • iemand die open staat voor een zo natuurlijk mogelijke verzorging voor Teun.
  • iemand die bij voorkeur (om praktische redenen) in het oosten van het land woont, in de Achterhoek of in Twente. (Niet verplicht!)
  • Een stabiele hond die al aanwezig is in het gezin? Dat zou zeker een bonus voor Teun zijn.

Heb je belangstelling voor Teun en voldoe je aan de hierboven genoemde wensen voor Teun? Stuur me dan een mail met uitgebreide informatie over wie je bent, over je gezins-, woon- en werksituatie en over wat je Teun te bieden hebt naar:

info@miracledoodles.nl 

error: