Inschrijven

Als u na het lezen van onze website en het zien van de foto’s enthousiast bent geworden en geïnteresseerd bent in een pup van Miracle Doodles, dan kunt u een e-mail sturen om mij dit te laten weten.

In uw mail aan mij ontvang ik graag een beschrijving over uzelf, uw gezin, uw woon- en werksituatie en de wensen die u heeft met betrekking tot een pup. Aan de hand van uw e-mail kan ik dan alvast een eerste inschatting maken of u bij mij aan het juiste adres bent voor een pup en of ik kan bieden wat u zoekt. Als dat zo is, dan stuur ik u wat uitgebreidere informatie over welke nestjes ik verwacht en over mijn werkwijze. Als u zich daarin kunt vinden, dan maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als blijkt dat het van beide kanten klikt, kunt u zich inschrijven op onze wachtlijst.
Mailtjes waar alleen maar boven staat “Beste…” of  “Hallo” of iets dergelijks, en die geen enkele informatie over gezin, wonen en werken bevatten, worden niet beantwoord!

Ik kan een schatting geven van wanneer we ongeveer een nestje verwachten, maar de natuur gaat uiteraard haar eigen gang. Dat betekent dat een nestje ook eerder of later geboren kan worden. En soms wordt een teefje zelfs helemaal niet drachtig na een dekking, en dan duurt het nog weer een heel aantal maanden voordat we een nieuwe poging kunnen doen.
Mijn e-mailadres kunt u vinden op de Contactpagina.
pupDoutzen

error: